Vi lader græsset gro!

Vi har mange kvadratmeter græsplæne, som ligger ubrugt hen og vi bruger meget tid på at slå græsset i sommerhalvåret. Selvom vi og flere beboere holder af at området er nydeligt og velplejet, har flere også udtrykt ønske om ikke at skulle høre på vores græsslåmaskine så ofte. Derfor har vi besluttet at lade græsset gro på skråningen langs ejendommen og reducere græsslåning på skråningen til én gang om året. Vi vil dog lave små græsstier, så man stadig kan passere skrænten.

Når vi lader græsset gro, betyder det at vores græsslåmaskine ikke skal køre helt så meget som før og da den udleder en del CO2, sparer vi lidt på klimakontoen. Det er også for at give naturen lidt mere plads og være med til at skabe større biodiversitet og tiltrække flere insekter, fugle og smådyr.

Selvom vi ikke slår græsset, holder vi selvfølgelig øje med udviklingen og vil tage det op til overvejelse, om vi skal fortsætte det de kommende år. Vi hører også gerne fra jer, hvis I oplever gener fra det eller bare virkelig godt kan lide det.